Vägarbeten och ombyggnationer

Här hittar du pågående och kommande vägarbeten och trafikavstängningar.

Geijersgatan

Geijersgatan stängs av för fordonstrafik på grund av schakt för en ny fjärrvärmeledning. Arbetet startar 15 januari och beräknas vara
klart 22 februari.
Läs mer

 • Exercisgatan avstängd

  Exercisgatan är avstängd mellan Drottninggatan och Föreningsgatan i riktning mot Föreningsgatan mellan 24 och 31 januari på grund av inlastning av material till nybyggnationen som pågår.
  Läs mer
 • Carl Gustafs väg avstängd

  Carl Gustafs väg vid Regementsgatan är avstängd för fordonstrafik på grund av nedmontering av kran samt montering av den sista våningen på huset. Arbetet pågår mellan 5 och 23 januari.
  Läs mer
 • Vattenverksvägen

  Vattenverksvägen mellan Brevduvevägen och Rännemästaregatan stängs av mellan 20 november och 7 december. Anledningen är att vi ska bygga en ny gång- och cykelöverfart samt lägga ny asfalt. 
  Läs mer
 • Södervärn

  Med start måndag den 23 oktober kommer skärmtaken på Södervärns norra sida att tas bort permanent.
  Läs mer
 • Neptunigatan och Citadellsvägen

  Hösten 2016 börjar ombyggnaden av Neptunigatan som är etapp 1 av en omfattande ombyggnad på Universitetsholmen. Den 24 oktober stängs Neptunibron.
  Den nya Neptunigatan kommer bli en rikt planterad stadsgata och Citadellsvägen kommer omvandlas till Malmös nya kajstråk. Fem nya broar kommer att byggas över Varvskanalen.

  Läs mer
 • Annetorpsvägen

  Gatukontoret ska bygga en gång- och cykeltunnel under Annetorpsvägen vid Djupadalsstigen. Arbetet startade i augusti 2016 och pågår under cirka ett år.
  Läs mer

Trafikstörningar Skåne

Vägarbeten och andra anledningar till trafikstörningar i resten av Skåne och Sverige hittar du på Trafikverkets webbsida

Beläggningsprogrammet

Vill du veta vilka  gator som planeras få ny beläggning de närmaste månaderna? Mer information här

Utföra grävningar

Om du är entreprenör och utför grävningar, här finns bestämmelserna

VA Syds arbeten

VA Syd arbetar på flera platser i Malmö, du hittar mer information här

Senast ändrad: 2018-01-11 10:40