Var med och bygg framtiden för oss alla!

Vi söker fler fantastiska medarbetare som vill vara med och bygga framtidens Malmö. Just nu söker vi timavlönade medarbetare för akut- och korttidsvikariat inom vård och omsorg samt LSS. Vi söker även dig som vill arbeta som ledsagare och avslösare inom LSS med tidsbegränsad anställning.

Timvikarie inom hälsa, vård och omsorg

Vill du jobba inom hälsa, vård och omsorgsverksamheter, såsom hemtjänst, vård- eller gruppboende och korttidsverksamhet?

När du arbetar med hälsa, vård och omsorg är du med och hjälper människor som behöver stöd och hjälp. Det kan handla om människor med fysiska funktionshinder till följd av ålder, sjukdom eller en olycka, men också om kognitiva funktionsnedsättningar som demens och minnesproblematik.

För att vara aktuell måste du vara utbildad undersköterska eller studera till undersköterska eller annat omvårdnadsyrke (till exempel sjuksköterska, läkare, socionom). Som timavlönad vikarie förväntas du kunna arbeta inom alla våra verksamheter; hemtjänst, vårdboende och dagverksamhet. Du måste kunna arbeta minst 6 dagar/månad. Det finns goda möjligheter att arbeta mer, upp till 100 procent, särskilt kvällar, helger och röda dagar.

Rekrytering sker löpande och efter behov av timvikarier i respektive område & verksamhet. Vi söker dig som vill arbeta som timavlönad vikarie hos oss. 

Sök genom att följa den gröna länken nedan.Hej timvikarie inom hälsa, vård och omsorg!

Här hitta du alla lediga jobb som finns inom hälsa, vård och omsorg.

Lediga jobb

Timvikarie inom socialpsykiatri och LSS

Vi tar även emot spontansökningar från dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie inom Malmö stads LSS-verksamheter. Vi har just nu behov av medarbetare som är intresserade av och har kunskap om arbete inom LSS-bostäder, daglig verksamhet, personlig assistans samt ledsagare och avlösare.

Sök genom att följa den gröna länken nedan.Hej timvikarie inom socialpsykiatri och LSS!

Här hitta du alla lediga jobb som finns inom socialpsykiatri och LSS.

Lediga jobb

Kontaktperson, avlösare och ledsagare inom LSS

Var med och arbeta för ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning. Just nu söker funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad personer som vill jobba som kontaktpersoner, ledsagare eller avlösare under tidsbegränsad anställning. Gemensamt för alla uppdragen är att du arbetar med att stödja en person med funktionsnedsättning, för att hen ska leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

För att vara aktuell behöver du som lägst ha utbildningsnivå gymnasieskola. Eventuellt kan en speciell inriktning på utbildning krävas beroende på uppdragets innehåll och brukarens behov.

Mer information om tjänsterna hitta du via länken nedan. Vi rekryterar fortlöpande från denna annons så skicka in din ansökan redan idag! Uppge i din ansökan vilket uppdrag du är intresserad av.

Senast ändrad: 2017-11-14 14:11