Var med och bygg framtiden för oss alla!

Vi söker fler fantastiska medarbetare som vill vara med och bygga framtidens Malmö. Just nu söker vi sommarvikarier inom vård och omsorg och LSS.

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie hos oss. Vi behöver semestervikarierande vårdbiträden, undersköterskor, biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, stödpedagoger, stödassistenter, aktivitetsledare och fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Är du utbildad undersköterska?

Sök genom att följa den gröna länken nedan.

Utbildar du dig inom ett omvårdnadsyrke eller har erfarenhet av omvårdnad?

Sök som vårdbiträde genom att följa den gröna länken nedan.

 Vi erbjuder sommarvikariat inom HSL för dig som är legitimerad.

HSL i våra fem stadsområden erbjuder sommarvikariat på 6 till 12 veckor under främst juni, juli och augusti, med goda möjligheter till arbete såväl före som efter sommaren. Du har möjlighet att önska i vilket stadsområde du vill arbeta på ditt vikariat.

Du har även möjlighet att i din ansökan ange dina önskemål för verksamhet

Ansök genom att följa de gröna länkarna nedan.

Sommarvikariat för dig som vill arbeta med biståndshandläggning

Ansökningstiden har gått ut.

Sommarvikariat för dig som vill jobba inom LSS verksamhet

Vill du ge stöd och service till personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism, förvärvad hjärnskada eller psykisk funktionsnedsättning?  Då kan Malmö stads LSS-verksamhet vara en arbetsplats för dig.

Inom ramen för lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) ger medarbetare stöd och service som mål att stärka den enskildes förmåga till ett självständigt liv.

Det finns många olika insatser inom LSS och i din ansökan uppger du vilken insats du är intresserad av att arbeta inom:

Ansök genom att följa de gröna länkarna nedan.

Malmö stad erbjuder sommarvikariat på 4 till 8 veckor under juni, juli och augusti, med möjlighet till förlängning. Du kan komma att behöva vara tillgänglig för intern utbildning och bredvidgång tidigare.

Våra verksamheter är igång hela dygnet, så vi behöver medarbetare alla dagar i veckan - dag, kvällstid och även natt. Du har möjlighet att i din ansökan ange dina önskemål om arbetstider (dag/kväll/natt) och i vilken verksamhet. Du kan även önska i vilket stadsområde du vill arbeta på ditt vikariat. Är du tillgänglig, finns det möjlighet att börja arbeta under våren som timavlönad vikarie.

Här hittar du alla lediga jobb i Malmö stad.

Är du undersköterska, sjuksköterska, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, vårdbiträde eller har något annat yrke inom vård och omsorg? Kort och gott behöver vi dig som gillar människor och vet att du gör skillnad, varje dag.