Fakturor till Malmö stad 

Här hittar du information om hur du fakturerar Malmö stad, bland annat faktureringsadress, vilka uppgifter som är obligatoriska och hur du går över till e-faktura. Åtta av tio leverantörer använder redan e-faktura!

Fakturaadress

  • XXX + förvaltningsnamn (Exempel: 102 kommunstyrelsen)
  • Faktura
  • 205 80 Malmö 

Leverantörer måste uppdatera sina kundregister

Samtliga leverantörer till Malmö stad måste uppdatera sitt kundregister eftersom Malmö stad fick ny organisation den 1 maj, gäller fakturor till upphörande förvaltningar. Detta för att Malmö stad ska få fakturorna och du få din betalning. Vart fakturor till de upphörande förvaltningarna ska, styrs av referens. Läs mer om tidplan för fakturering » 


Pappersfakturor till stadsområdenas individ- och familjeomsorg

Du som tidigare har skickat pappersfakturor gällande individärenden till stadsområdenas individ- och familjeomsorg ska från och med nu skicka till respektive stadsområdes socialtjänst »

 

Översättningstabell för få rätt kostnadsställe

Här hittar du en översättningstabell som hjälper dig att hitta rätt kostnadsställe i den nya organisationen. Sök på kostnadsställe för att se vilken ny förvaltning det tillhör. Här finns också en lista över de kostnadsställen som inte påverkas av Malmö stads nya organisation.

Nya fakturaadresser och GLN-koder

Avtal, inkassobrev, kronofogdenbrev & annan post

Ska skickas till respektive förvaltningsadress, enligt följande:

  • Malmö stad
  • Förvaltningskod + förvaltningsnamn (ev. kontaktperson)
  • 205 80 Malmö

Privatperson

Betala räkningar från Malmö stad via din internetbank.