Om Linnéskolan

Bild från Linnéskolan

Linnéskolan är en centralt belägen skola på Limhamn. Sedan hösten 2015 är Linnéskolan en 4–9-skola med cirka 500 elever.

Linnéskolan med sitt motto ”Alla ska lyckas!” har en utarbetad idrottprofil som skolan är känd för.

Sedan höstterminen 2013 finns en Fotbollsakademi på Linnéskolan som bedrivs tillsammans med Malmö FF. Denna akademi är en del av den gemenskap, trygghet och stolthet som finns på skolan. Det främsta målet med Fotbollsakademin är att skapa förutsättningar för fler ungdomar att hamna rätt i livet och att utvecklas på ett sätt som gynnar deras egen framtid och deras möjligheter i det fortsatta livet.

För dig som elev

Linnéskolan är en skola som gör allt för att du ska känna dig trygg och känna att du påverkar ditt lärande för att du ska kunna bli det du vill i livet. Vi har engagerad personal som gillar utmaningar och gärna gör det lilla extra. Vi arbetar aktivt med att utveckla elevinflytandet och integrationen. Genom att ha många olika projekt, som du kan engagera dig i, skapar vi tillsammans en bra skolgång. Du kanske redan vet att elevernas engagemang bidrar till skolans ombyggnad.

Matsalen – Linnéskolans hjärta

Här kan du möta "mattanter" som vunnit guldpokal i konkurrens med alla Malmös skolor. Varje dag kan du välja mellan minst åtta olika sorters grönsaker och sallader – nästan allt är ekologiskt odlat. Till huvudrätterna har vi alltid ett vegetariskt alternativ.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-01-29 10:57