Söderkullaskolan

Söderkullaskolan har cirka 900 elever i årskurs F–9. Söderkullaskolan ligger i västra Fosie.

2017-10-24


I förra veckan kom det till skolans kännedom att en av våra elever blivit utsatt för en händelse som kan vara brottslig i skolans lokaler av en person som vare sig är anställd eller elev på skolan. Skolan polisanmälde omgående. Detta har alla vårdnadshavare på Söderkullaskolan fått information om.

Dock har denna händelse och Söderkullaskolan blandats ihop med en annan händelse på en annan skola. Vi vill därför poängtera att det som figurerat i tidningar och sociala medier om en elev som dömts för sexbrott men fått gå kvar på sin skola inte är Söderkullaskolan.

 

Anders Dybner Rektor Söderkullaskolan

Spetsutbildning engelska

På Söderkullaskolan har vi en riksrekryterande spetsutbildning i engelska, där elever läser engelska i ett högre tempo. Engelskundervisningen i årskurs 9 sker på Pauliskolan. Söderkullaskolan har även Bilingualprofil i årskurs 7-9, där delar av undervisningen sker på engelska.

Ansökan till spetsutbildning och bilingualprofil i årskurs 7

Inbjudan till spetsutbildning och bilingualprofil i årskurs 7

Vi på Söderkullaskolan anser att är det viktigt att skapa en skola där alla elever får den undervisning och stimulans som de behöver för att utifrån sina förutsättningar kunna nå så långt som möjligt i sitt lärande. Vår vision på Söderkullaskolan är att alla elever ska äga sitt lärande.

Snabbval

Senast ändrad: 2017-12-03 18:20