Borgar för kunskap

Hur är det att plugga på Malmö Borgarskola? Se elevkårens film om skolan.

Malmö Borgarskola är en mötesplats med en stimulerande studiemiljö för unga människor från hela världen.

Vi har välutbildade och engagerade lärare med fokus på den dagliga undervisningen. Hos oss blir du sedd och får hjälp till att utvecklas efter dina förutsättningar.

Inspirerande studiemiljö

Borgarskolan erbjuder verkligen möjligheter utöver det vanliga. Skolan är en skön och välutrustad arbetsplats med ordning och reda där elever och personal upplever delaktighet, gemenskap och arbetsglädje.

Internationellt perspektiv

Att studera på Borgarskolan kan öppna dörrar till en spännande framtid på den internationella arenan. Skolan har en tydlig internationell anda, ett stort internationellt nätverk och omfattande internationell verksamhet. Varje år har vi ett flertal utbyten, studieresor och utländska besökare. På skolans Education USA och Education UK enheter får du dessutom hjälp att söka utbildningar utomlands.

Engagerade elever

Att välja Borgarskolan innebär naturligtvis mycket studier, men att vara aktiv i skolans engagerade elevkår och elevföreningar kan sätta en guldkant på din gymnasietid. Det ger dig även möjlighet att lära känna likasinnade kamrater från skolans alla program.

Senast ändrad: 2017-11-20 13:27