Stadsområde Innerstaden

Nytt från Innerstaden

 • Barnen i fokus när Folkets park utvecklas

  Det vinnande förslaget - "Parkochdalbana". I den planerade utvecklingen av Folkets park blir det barnen som kommer att stå i fokus. Tanken är att det ska bli en plats där de via lek kan utveckl... (03/09)
 • Förtidsröstning i Innerstaden

  Har man inte möjlighet att rösta i sin vallokal på valdagen kan man istället rösta i förtid. I stadsområde Innerstaden går det att förtidsrösta till r... (29/08)
 • UGE – gratiskurser för unga

  Nu kan unga Malmöbor anmäla sig till höstens UGE-kurser. Den här terminen går det att välja mellan 30 olika kurser, bland annat ridning, biljard, park... (25/08)
 • Stadsdelsnämndens möte den 20 augusti

  Förvaltningen arbetar enligt den ekonomiska åtgärdsplanen, men budgetläget är fortsatt ansträngt. Det var budskapet till politikerna vid stadsdelsnämn... (22/08)
 • Stadsområdesnämnd Innerstaden den 20 augusti

  Vill du veta hur många föreningar, frivilligorganisationer och medborgargrupper i stadsområde Innerstaden har fått stöd via utvecklingsfonden för sitt... (13/08)
 • Sänkt terminsavgift på kulturskolan

  Malmö kulturskola. Under 2014 kommer kulturförvaltningen att genomföra särskilda satsningar för att erbjuda barn och unga i Malmö större deltagande i kulturlivet. (07/08)
 • Stadsområdesnämndens möte den 18 juni

  Stadsområdesnämnd Innerstaden ska söka medel från kommunstyrelsen för en satsning på hemlösa barnfamiljer, beslutade nämnden vid sitt möte på onsdagen... (19/06)
 • Junisammanträde i Innerstaden

  Onsdagen den 18 juni kl 17.00 sammanträder den politiska nämnden i stadsområde Innerstaden. Mötet äger rum på Västra Rönneholmsvägen, 39 A, 5 vån, rum... (16/06)

Detta är Innerstaden – klicka på kartan för förstoring.

Dela innehåll:

Kontakta oss

Stadsområdesförvaltning Innerstaden
Skriv till oss
E-post: innerstaden@malmo.se
Tel: 040 34 49 00
Postadress
Stadsområdesförvaltning Innerstaden
Malmö stad
205 80 Malmö
Besöksadress
Västra Rönneholmsvägen 39A
Visa på karta