Stadsområde Öster

En förvaltning med ansvar för vård och omsorg, individ- och familjeomsorg och områdesutveckling med lokal kultur och fritid. Stadsområdet styrs av en stadsområdesnämnd.

Nytt från Öster

 • Valfestival i Rosengård

  Våga rösta-logga I höst går hela Sverige till val den 14 september. Därför anordnar Bricks en demokratidag med inspirationstalare, debatter, artister, aktiviteter och ett (R)Österlopp. Välkommen på... (18/08)
 • Volontärer sökes!

  En naturlig mötesplats för nya bekantskaper. Gör skillnad och få samtidigt nya kompisar från hela världen. Jobba som volontär på Rosengårdsbibliotekets Språkcafé och fika dig ... (13/08)
 • Passion för tillvarons komplexitet

  Billy Nielsen Engagerad, intresserad och mångfacetterad. Billy Nielsen har många strängar på sin lyra och har arbetat inom Malmö stad i 36 år. M... (06/08)
 • Rockfestival med lokala band i Bulltofta

  Flyer för Bulltoftarock Älskar du hårdrock? Då ska du ta dig till Bulltoftarock på fredag. Fem lokala band spelar live när Ungdomshuset i Öster bjuder på ... (03/08)
 • Sommar i Öster: del 3

  Stjärnglans på Zlatan Court. Från höghus till hästhage. I stadsområde Öster kan du uppleva både storstad och landsbygd på en och samma gång. En unik kombinatio... (25/07)

Dela innehåll:

Kontakta oss

Stadsområdesförvaltning Öster
Skriv till oss
E-post: oster@malmo.se
Tel: 040 34 10 00
Postadress
Stadsområdesförvaltning Öster
Malmö stad
205 80 Malmö
Britt-Marie Pettersson
Stadsområdesdirektör
Skriv till oss
E-post: britt-marie.pettersson@malmo.se
Stadsområde Öster på Facebook
Stadsområde Öster på Instagram
Soundwalk Rosengård