Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Tio ny överfarter gör
  cyklisterna säkrare i trafiken

  I Malmö finns i dag tio så kallade cykelöverfarter, där bilister måste lämna företräde, och fler är på gång. Vårt Malmö reder ut vad som gäller både vid dessa korsningar och vid så kallade cykelpassager.
  2016-11
 • Katrinetorp – en dold pärla

  Sommarsol och spirande grönska i all ära, men ett Katrinetorp i vackraste höstskrud, ton i ton med den pampiga herrgårdsbyggnaden, är väl värt ett besök.
  2016-11
 • Ida har hittat rätt i jobbdjungeln

  Ett jobb i förskolan är ett framtidsyrke, både på kort och lång sikt*. Idag är personalbristen stor och därför satsar förskoleförvaltningen tillsammans med arbetsförmedlingen och gymnasieförvaltningen på att locka fler unga till ett yrkesliv i förskolans värld.
  2016-10
 • Krav på ansvar blev vinst för alla

  Genom att ställa krav på socialt ansvarstagande vid upphandling bidrar MKB Fastighets AB tillsammans med sina leverantörer till att fler arbetslösa ungdomar kan komma in på arbetsmarknaden.
  2016-09
 • Viktigt samtala om det fria ordet

  Friheten att uttrycka sig är ett samtal om yttrandefrihet mellan tre av Sveriges fristadsförfattare på stads­biblioteket den 19 oktober.
  En av dem Malmös egen, Jude Dibia, vars första roman, Att gå med sina skuggor, just har kommit ut i svensk översättning.

  2016-09

Redaktör

Åsa Lempert
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsering

MediaKraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/