Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Krav på ansvar blev vinst för alla

  Genom att ställa krav på socialt ansvarstagande vid upphandling bidrar MKB Fastighets AB tillsammans med sina leverantörer till att fler arbetslösa ungdomar kan komma in på arbetsmarknaden.
  2016-09
 • Viktigt samtala om det fria ordet

  Friheten att uttrycka sig är ett samtal om yttrandefrihet mellan tre av Sveriges fristadsförfattare på stads­biblioteket den 19 oktober.
  En av dem Malmös egen, Jude Dibia, vars första roman, Att gå med sina skuggor, just har kommit ut i svensk översättning.

  2016-09
 • Hedersteam ska nå utsatta unga

  Många unga lever med hedersrelaterade begränsningar i sin vardag. ”Vi vet att de här ungdomarna finns i Malmö, men vi möter dem inte tillräckligt ofta”, förklarar Emma Josefsson, en av dem som nu tagit initiativet till en mobil stödverksamhet – Resursteam Heder.
  2016-08
 • Här blir barnens idéer verklighet

  Barn ska få ta plats, ses för dem de är och göra avtryck.
  Och det har de gjort och kommer att göra, på stadsbibliotekets nya avdelning för barn upp till åtta år.
  Än så länge går det bara att få en skymt av den blivande Bokskogen bakom en liten glasdörr, men den 3 september öppnar Kanini – ett eldorado av upplevelser för Malmös yngsta.

  2016-08
 • Trafikantvecka gör gatan bilfri

  Friisgatan blir i september skådeplats för något som mycket väl kan bli framtidens gatuliv i Malmö. Under European Mobility Week blir gatan i stort sett bilfri för att i stället lämna plats åt fotgängare, cyklister, aktiviteter och folkliv.
  2016-08

Redaktör

Åsa Lempert
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsering

MediaKraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/