Logga Vårt malmö

Vårt Malmö - Malmö stads egen tidning

Vårt Malmö är Malmö stads egen tidning. Den trycks i 160 000 exemplar och delas ut till Malmös alla hushåll och företag elva gånger om året.Vårt Malmö hittar du också på medborgarkontor och bibliotek.

Genom att läsa Vårt Malmö får du en inblick i hur staden fungerar och de värden som Malmö stad står för. Artiklar och reportage ska kännas angelägna och viktiga, framför allt för dig som bor i Malmö.

Våra artiklar

I Vårt Malmö kan du också läsa om större projekt och arrangemang, om stora och små nyheter och händelser som berör. Artiklarna ska ge en bredare bild av enskilda händelser och förändringar. Genom att läsa tidningen kan du också följa vardagsarbetet i kommunens verksamheter.

Klimat och frågor som rör den hållbara staden är alltid aktuella. Andra angelägna ämnen i Vårt Malmö är artiklar om jobb, utbildning, bostäder, trygghet och näringslivsfrågor.

Malmöbor kommer till tals i tidningen, dels genom att tidningen lyfter ett Malmöinitiativ i varje nummer, men också i enkäter och reportage.

Alla som läser Vårt Malmö får också veta det mesta om vad som är på gång i Malmö inom kultur, nöjen och idrott.

När delas tidningen ut

Vårt Malmö delas för det mesta ut torsdag och fredag sista veckan i månaden, med lördagen som reservdag. Den kommer inte ut i juli månad.

Om du inte fått tidningen

Har du inte fått tidningen i din brevlåda? Eller har du hittat tidningar i din portuppgång? Alla frågor kring distributionen av Vårt Malmö besvaras av Tidningsbärarna.

Tips, idéer och synpunkter

Har du tips som du vill lämna till Vårt Malmö, har du synpunkter på artiklar? Kontakta Vårt Malmös redaktion, Giv Akt Skåne,  info.malmo@givakt.se.

Du kan också tipsa redaktionen genom att fylla i ett formulär här.

Medverka

Vill du skriva eller fotografera i tidningen? Vårt Malmö anlitar till viss del frilansskribenter- och fotografer. Kontakta Vårt Malmös redaktion, Giv Akt Skåne,  info.malmo@givakt.se

Annonsera i Vårt Malmö

Om du vill annonsera kontaktar du företaget Mediakraft AB:

vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg, kommunikationsdirektör i Malmö stad är ansvarig utgivare för Vårt Malmö.