Höstens program

Här hittar du höstens programpunkter för vuxna på Masten 2.

 1. Öppen bokcirkel - Mary Jones historia

  I höstens första bokcirkel läser vi Mary Jones historia av Elin Boardy, som också kommer på författarbesök i oktober. Anmäl dig på Masten 2 eller via länken nedan och hämta ut ett exemplar av boken på biblioteket. Du behöver inte ha varit med på någon tidigare bokcirkel på Masten 2, och kan fritt välja vilka tillfällen du vill anmäla dig till under hösten. 

  26 september 19.00

  Föranmälan här eller direkt till biblioteket

  Bokomslag
 2. Författarbesök - Elin Boardy

  I oktober besöker Elin Boardy Masten 2 och berättar om sitt författarskap. Hon har skrivit ett flertal historiska romaner, varav "Tiden är inte än" är den senaste och utspelar sig i ett pestdrabbat Europa under medeltiden.

  17 oktober 19.00

  Föranmälan behövs inte

  Foto på Elin Boardy

  Foto: Lisa Irvall

 3. Öppen bokcirkel - De polyglotta älskarna

  I oktober läser vi Augustprisvinnaren "De polyglotta älskarna" av Lina Wolff. Anmäl dig på Masten 2 eller via länken nedan och hämta ut ett exemplar av boken på biblioteket. Du behöver inte ha varit med på någon tidigare bokcirkel på Masten 2, och kan fritt välja vilka tillfällen du vill anmäla dig till under hösten. 

  24 oktober 19.00

  Föranmälan här eller direkt till biblioteket

  Bokomslag
 4. Höstmysrys med boktips

  Karin, Charlotte och Miriam från Kirsebergsbiblioteket tipsar om höstens bästa deckare och rysare och det bjuds på kaffe och fika.

  14 november 18.00

  Föranmälan här eller direkt till biblioteket

 5. Öppen bokcirkel - Aniara

  November månad är fantastikens månad i år och vi celebrerar genom att läsa Harry Martinssons rymdepos "Aniara". Anmäl dig på Masten 2 eller via länken nedan och hämta ut ett exemplar av boken på biblioteket. Du behöver inte ha varit med på någon tidigare bokcirkel på Masten 2, och kan fritt välja vilka tillfällen du vill anmäla dig till under hösten. 

  28 november 19.00

  Föranmälan här eller direkt till biblioteket

  Bokomslag