Författarfestival i hela Malmö

I oktober anordnar biblioteken i Malmö författarfestival med välkända och omtyckta författare för både barn och vuxna. På Rosengårdsbiblioteket kan du träffa Sara Lövestam och Lars Magnar Enoksen samt barn- och ungdomsförfattaren Niklas Krog.

Sara Lövestam

Tisdag 10 oktober kl 17 Anmäl dig här

Sara Lövestam har roat en stor språkintresserad publik med böckerna Grejen med verb och Grejen med substantiv. Hon har skrivit skönlitterära böcker för både unga och vuxna, om både historia och nutid. Hos oss pratar hon om sitt författarskap, om att avsluta bokserien om den papperslöse detektiven Kouplan och om sitt favoritämne- det svenska språket och grammatiken som håller ihop det.


Lars Magnar Enoksen

Tisdag 24 oktober klockan 17 Anmäl dig här

Malmöförfattaren och flerfaldige svenske mästaren i glimabrottning, Lars Magnar Enoksen, har skrivit enn mängd böcker om runor, fornnordisk mytologi och vikigatida kulturhistoria. Denna dag utlovas såväl högljudd Galdra-sång som fräck och fördomsfri kulturhistoria, som innefattar inhemsk trolldom och häxkonst. Som bonus lär han ut några fascinerande ord från vårt äldsta bevarade språk, urnordiska.

Här hittar du alla bibliotekens program under Författarfestivalen. 

Senast ändrad: 2017-10-02 08:43