Fira nyår i Malmö

KUL FÖR BARN & UNGA - CIRKUSFEST!

Vi bjuder in till en spännande och lekfull cirkusfest i Magistratsparken. Cirkusfesten arrangeras i samarbete med Cirkusfabriken Malmö. Hela dagen kl. 13.00-17.00

Minglande artister möter du när du minst anar det. Har du tur får du se den långe mannen, akrobaterna, skäggiga damen och många fler härliga cirkuskaraktärer.

Prova på att gå på lina, balansera på en cirkusboll, jonglera, rocka rockring, bygg mänskliga pyramider och kasta prick. Se instruktionerna och prova tillsammans med en förälder eller vuxen.

I Trollkarlens hatt hittar du de fingerfärdiga trollkarlarna Puck och Rosini. De utför magi utan dess like och har du tur bjuder de just dig på ett trolleritrick.

I Cirkusverkstaden har du chans att vara kreativ och pyssla dina egna jongleringsbollar och en festivalmask att ta med hem.

I Cirkuslogen kan du klä ut dig i cirkuskostymer och ta ett roligt foto med din egen kamera. En perfekt nyårshälsning att skicka till dina nära och kära!

Köp en clownnäsa till förmån för Clowner utan Gränser. En ideell organisation som åker till barn och samhällen drabbade av krig, konflikt och andra kriser runtom i världen för att sprida glädje, hopp och skratt.

Föreställning kl. 13.45, 14.45, 15.45 och 16.45

Föreställningar på scen med viga akrobater, skickliga jonglörer och modiga eldartister - allt under ledning av cirkusdirektör Tajtaj.

Fyrverkeri kl. 17.00-17.15.

Det lilla barnfyrverkeriet skjuts från Magistratsparken. 

RÄKNA IN TOLVSLAGET!

Välkomna att räkna in tolvslaget på piazzan framför Malmö Opera. Arrangemanget är gratis.
Tolvslaget arrangeras i samarbete med Malmö Opera

FÖRESTÄLLNING & FYRVERKERI KL. 23.30

En spektakulär ljusshow som projiceras på operans fasad. Ljusdesign, film, musik och liveartister samverkar i en festlig upptakt till tolvslaget. När stadens fyrverkeri ebbar ut, förvandlas piazzan framför operan till hela Malmös dansgolv.
Fyrverkeriet skjuts från Teaterparken bakom Malmö Opera.