Senast uppdaterad 2017-05-19 15:23.

Malmö Garden Show 2-4 juni

Malmö Garden Show

Äntligen är det dags för ett av Sydsveriges största trädgårdsarrangemang. I år sker Malmö Garden Show den 2-4 juni och nu är programmet spikat. Det blir utställningsträdgårdar, food-trucks, trädgårdsmarknad, utställningsbalkonger och workshops. Och massor för alla barn, såklart. Fri entré alla dagar.

Utställningsträdgårdar

En av höjdpunkterna under Malmö Garden Show är de vackra och inspirerande trädgårdsutställningarna. Samtliga trädgårdar tävlar om titeln ”Best in Show” och vinnaren poängsätts och utses av en internationell jury. Ibland tycker besökarna och juryn olika. Därför har Malmö Garden Show även ”Publikens pris” där alla besökare får möjlighet att rösta på den utställningsträdgård som de tycker är finast.

Världskänd trädgårdsdesigner

Specialinbjuden till årets Malmö Garden Show är den världsberömde trådgårdsdesigner Stefano Passerotti. Han kommer visa upp sin trädgård ”Rugiada mente della natura” som deltar utom tävlan. Stefano Passerotti har vunnit flera priser för sin trädgårdsdesign, senast i raden är utmärkelsen ”Best in Show” på den prestigefyllda Singapore Flower Show 2016.

Utställningsbalkonger

Från Malmö Garden Shows utställningsbalkonger kan du hämta inspiration till den egna balkongen eller täppan. De relativt små ytorna inrymmer mängder av kreativa idéer att bara njuta av eller prova hemma. I år tävlar sex utställare om den jurybedömda ”Best in show” och ”Publikens pris”.

Mycket mer

Malmö Garden Show fortsätter att växa 2017. Inte minst trädgårdsmarknaden som i år består av mer än 60 försäljare. Även matområdet utökas med fler foodtrucks som erbjuder mat från båda sidor om sundet. Återkommer gör såklart även Barnens Garden Show där trädgårdsgym, bygglek med plantering och redskapskollen är några exempel på aktiviteter där barn (och deras föräldrar) kan sysselsätta sig.

Öppettider:

Fredag 2 juni-  kl 10-18
Lördag 3 juni-  kl 10-18
Söndag 4 juni- kl 10-16
Fri entré alla dagar

 

För mer information:

www.malmogardenshow.se