Start

Händer i Malmö vid havet

I sommar händer det massor vid havet i Malmö.

Direktsändning från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträde 22 juni direktsänds på malmo.se. Du kan redan nu ta del av handlingarna inför sammanträdet.

Årets betyg i Malmö högsta någonsin

Betygen för avgångseleverna i årskurs nio i Malmö stads grundskolor fortsätter att förbättras. Betygen har nu stigit i kommunens skolor varje år sedan 2010. Det visar en första analys av betygsresultaten för vårterminen 2016*.

Malmö stad i Almedalen 2016

Med tio seminarier och fyra Öresundssamtal under årets Almedalsvecka sätter Malmö stad kommunens och regionens viktigaste frågor i fokus och utmanar den nationella nivån att bättre ta vara på den potential som finns i Malmö och Öresundsregionen.

Full avgift för juni - juli

I enlighet med Malmö stads avgifter och regler för förskoleverksamhet, kommer förskolebarn som terminstid betalar skoltaxa; att debiteras full avgift för juni och juli månad.

Lyssna på en podcast om UMIS

I Innerstadens första poddsändning får lyssnarna följa med på resan om UMIS – en väg till en meningsfull fritid.

Brand i förskola

På grund av en kraftig brand på Törnrosens förskola i stadsområde Öster under natten till tisdagen den 7 juni håller förskolan stängt på tisdagen.

Bad- och strandvärdar på plats hela sommaren!

Kanske har du läst i media att Malmö stads upphandling av badplatsservice dragit ut på tiden – men du kan simma lugnt. Våra fem stränder kommer att vara bemannade under hela badsäsongen, antingen i egen regi eller genom upphandlat företag och förhoppningen är att vi snart ska kunna ge besked hur.