Huvudnyheter

All e-post i Malmö stad fungerar igen

Under veckan har cirka 1000 e-postkonton i Malmö stad påverkats av ett fel, som gjort att e-post inte kunnat skickas eller tas emot. Nu fungerar alla e-postkonton igen.

Fel på e-postsystemet

Det är just nu ett fel på e-posttjänsten i Malmö stad som påverkar cirka 1000 e-postkonton. Felet gör att dessa e-postkonton inte kan skicka eller ta emot e-post. De medarbetare som inte kan ta emot och skicka e-post är utspridda över alla förvaltningar. Felet upptäcktes i måndags den 14 augusti.

Malmö stad utbildar för ökad kunskap om sexuella övergrepp

I två år har Malmö stad hållit utbildningar för flera av de verksamheter som kommunen samarbetar med under Malmöfestivalen. Syftet är att ge ökad kunskap kring hur de ska agera när de ser någon begå sexuella övergrepp.

Opportunity Space Festival 22 augusti-2 september

Bryta bröd, entreprenör lab och hip hop workshop. Detta och mycket mer kan du göra under Opportunity Space Festival – en festival för  Malmöbor som vill bygga upp nya kontakter och hitta nya vägar in på arbetsmarknaden. Festivalen  pågår mellan den 22 augusti och 2 september. Den är öppen för alla och aktiviteterna är gratis.

Malmöfestivalen fortsätter arbetet med en trygg festival

Malmöfestivalen jobbar aktivt med trygghet och säkerhet för att göra festivalupplevelsen så bra och trivsam som möjligt. I år innebär det fler trafikvakter än tidigare, festivalvänner som besökarna har möjlighet att vända sig till, podier i publikhavet och en hel del annat.