Chatta med en socialarbetare

Chatten ger unga och vuxna Malmöbor möjlighet att få råd, stöd och information i direktkontakt med en socialarbetare.

Öppettider

Chatten är öppen måndagar-torsdagar kl. 08.30–15.00, lunchstängt
mellan 12.00–12.30. Klicka på bilden nedan för att komma till chatten.

Chatten ligger för tillfället nere, vi arbetar med att hitta en lösning så fort vi kan. Det går att ringa Plattform Malmö på 040-34 05 50.

Är du ung och behöver någon vuxen att prata med? Det kan gälla till exempel skolan, framtidsdrömmar, kärlek, självkänsla, hur du har det hemma, utanförskap, kriminalitet, droger och brott. Som ung kan du chatta med oss om vad du vill – du bestämmer.

Är du vuxen och behöver någon annan vuxen att prata med? Det kan gälla exempelvis frågor kring dina barn, föräldraskap och relationer i familjen. Är du brottsutsatt? Behöver du komma ur kriminalitet eller missbruk? Vi hjälper dig att hitta rätt inom våra verksamheter och till socialtjänsten i övrigt.

Vår utgångspunkt är att du är expert på ditt eget liv. Ibland kan man dock behöva hjälp med att hitta lösningar på sin situation. Vi gör alltid vårt bästa för att möta dig i den fråga eller fundering du har, när du loggar in.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-01-12 15:21