Vägarbeten och ombyggnationer

Här hittar du pågående och kommande vägarbeten och trafikavstängningar.

 • Bellevuevägen / Geijersgatan

  Bellevuevägen är avstängd mellan Ärtholmsvägen och Midgårdsgatan mellan 9 och 20 januari på grund av ledningsarbete av VA Syd. Även Geijersgatan är avstängd denna tid.
  Läs mer
 • Skeppsbyggaregatan

  Skeppsbyggaregatan stängs av mellan Citadellsvägen och Skeppsgatan på grund av VA-arbete. Avstängningen gäller från 2 januari 2017 och cirka en månad framåt. 
  Läs mer
 • Lilla Varvsgatan

  Lilla Varvsgatan stängs av för fordonstrafik mellan Kostergränd och Östra Varvsgatan den 2 januari 2017. Arbetet beräknas vara klart måndagen 16 januari.
  Läs mer
 • Neptunigatan och Citadellsvägen

  Hösten 2016 börjar ombyggnaden av Neptunigatan som är etapp 1 av en omfattande ombyggnad på Universitetsholmen. Den 24 oktober stängs Neptunibron.
  Den nya Neptunigatan kommer bli en rikt planterad stadsgata och Citadellsvägen kommer omvandlas till Malmös nya kajstråk. Fem nya broar kommer att byggas över Varvskanalen.

  Läs mer
 • Annetorpsvägen

  Gatukontoret ska bygga en gång- och cykeltunnel under Annetorpsvägen vid Djupadalsstigen. Arbetet startade i augusti 2016 och pågår under ca ett år framåt.
  Läs mer
 • Carl Gustafs väg

  Ett omfattande arbete pågår på Malmö sjukhusområde. Detta gör att Carl Gustafs väg är avstängd i östlig rikning, mellan Pildammsvägen och Södervärn. Endast buss i linjetrafik får köra på sträckan.
  Läs mer

Trafikstörningar Skåne

Vägarbeten och andra anledningar till trafikstörningar i resten av Skåne hittar du på trafiken.nu

Beläggningsprogrammet

Vill du veta vilka  gator som planeras få ny beläggning de närmaste månaderna? Mer information här

Utföra grävningar

Om du är entreprenör och utför grävningar, här finns bestämmelserna

VA Syds arbeten

VA Syd arbetar på flera platser i Malmö, du hittar mer information här