Hjälp och information

E-tjänster

Malmö stad utvecklar e-tjänster för att bemöta medborgarnas behov. Några e-tjänster finns idag och fler kommer efterhand. I E-tjänsten fyller du in dina uppgifter direkt på skärmen för att sedan skicka in till oss med ett enkelt klick. I övrigt finns det blanketter i Word- och PDF-format som du fyller i på skärmen, skriver ut, skriver under och sedan postar eller lämnar till Malmö stad.

Blanketter

Blanketter finns både i formaten Word och PDF samt en del e-tjänster. Hittar du inte den blankett du söker kan du höra av dig till kontakten i högerspalten.

Blanketter laddar du ned genom att klicka på ikonerna Word eller PDF för respektive blankett. Du kan fylla i blanketterna på skärmen. Har du Word på din dator är denna att föredra om du vill spara en kopia. Vissa Word-filer har makron (se beskrivning nedan) som inte finns i PDF varför Word är att rekommendera. PDF-filen kan du inte spara om du endast har PDF-Reader.

Program

Om du inte har det program som krävs för att fylla i en blankett installerat på din dator kan du fritt ladda hem det program som krävs.

Ladda ned Adobe Reader (fritt) Ladda ned Microsoft Word Viewer  (fritt)

Makron

Vissa Word-blanketter innehåller makron för till exempel beräkning av summor. För att aktivera makrona måste du svara ja när Word frågar om du vill aktivera makrona eller ej.

Har du frågor?

Har du frågor om blanketter? Skriv till oss genom att klicka på länken "Skriv till oss" nedan.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2017-05-31 08:10