Husieskolan

Bild på Husieskolan

På Husieskolan har vi cirka 350 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vi har en hälsoprofil där vi satsar på att eleverna ska röra sig varje dag och att vi ska ta väl hand om varandra.

Nyheter och På gång

Information gällande inbrott på Husieskolan

På kvällen den 28 april någon gång mellan klockan 18:30 och 22:00 var det inbrott på Husieskolan. Vid inbrottet stals ett stort antal datorer och läsplattor. Polisen har varit på plats och gjort teknisk undersökning av skolan. Lokalerna är nu återställda och undervisning bedrivs som vanligt på skolan.


Om det finns någon som sett något annorlunda vid skolan under tiden för inbrottet är polisen intresserad av det. Tips kan lämnas till rektor Lena Svensson på telefon 0708-42 32 25 eller till biträdande rektor Gunilla Ödhall 0709-34 10 60.


Har ni frågor är ni alltid välkomna att höra av er!


Med vänliga hälsningar,

Lena Svensson, rektor

Gunilla Ödhall, biträdande rektor


Brev till vårdnadshavare på Husieskolan

Trafiksituationen vid skolan

Vi vill göra er uppmärksamma om trafiksituationen på Pyrusgatan på morgonen. Vi har en skolbusshållplats som är till för skolbussen. Bussen måste komma fram på Pyrusgatan varje morgon mellan de parkerade bilarna. Skyltarna visar att man inte får parkera utanför skolan, endast släppa av eller på passagerare. Se karta över parkeringsmöjligheter här.

Husieskolans pedagogiska blogg: Länk...

Snabbval