Husieskolan

Bild på Husieskolan

På Husieskolan har vi ca 350 elever från förskoleklass upp till årskurs 6.    Vi har en hälsoprofil där vi satsar på att eleverna ska röra sig varje dag och att vi ska ta väl hand om varandra.

Nyheter och På gång

Husieskolan firar 90 år den 26 november

Ovan ser ni en av skolans första klasser och nu har skolan funnits i 90 år. Detta har vi uppmärksammat under ett par veckor där eleverna har fått lära sig och delvis provat på hur det var i skolan och samhället för 90 år sedan.

Detta har lett fram till ett födelsedagsfirande onsdagen den 26 november. Denna dag kommer många elever och personal att vara klädda som om man var i skolan 1924. Eleverna kommer att få prova på några lekar som man lekte förr. Det kommer även att bjudas på efterrätt i matsalen, som dagen till ära är dekorerad med flaggor och extra fina bordsdukningar. Hela skolan kommer att samlas för att sjunga och sen blir det ett ballonguppsläpp för att hylla vår skola, vilket sker klockan 10.00.

Trafiksituationen vid skolan

Vi vill göra er uppmärksamma om trafiksituationen på Pyrusgatan på morgonen. Vi har en skolbusshållplats som är till för skolbussen. Bussen måste komma fram på Pyrusgatan varje morgon mellan de parkerade bilarna. Skyltarna visar att man inte får parkera utanför skolan, endast släppa av eller på passagerare. Se karta över parkeringsmöjligheter här.


Husieskolans pedagogiska blogg: Länk...


Snabbval