Hur står det till med Malmös matförsörjning?

Den 18 maj bjuder vi in till ett webinarie om vikten av ett lokalt matsystem. Välkommen att delta från ett säkert avstånd via din dator.

Det finns gott om lokal, hållbar mat och dryck i Malmö men ändå har vissa matvarubutikshyllor gapat tomma - hur kommer det sig? Beroendet av importerad mat har gjort sig påmint och mitt i den här pandemin ställer vi oss frågan - Hur står det till med Malmös matförsörjning egentligen?

Odlare, måltidspedagog, lärare, kock, entreprenör eller bara matintresserad - du är varmt välkommen att ansluta till Food Malmös webinar den 18 maj där vi blandar samtal och intervjuer med studiebesök och kraftsamling för ett hållbart matsystem i Malmö - allt via en skärm.

Anmäl dig till webinaret senast den 14/5.

Eventet kommer att spelas in, så välj själv om du vill visa namn och bild. Du kommer även ha möjlighet att ställa frågor under tiden. Mer information om praktikaliteter skickar vi ut efter din anmälan.

När: 18 maj 2020 klockan 10.00-11.30

Var: Via Zoom. Vi skickar länk efter din anmälan.

Anmäl dig senast: 14 maj i formuläret nedan.

Ta del av dagens program här! (pdf, 4.3 MB)

Food Malmö är ett samarbetsprojekt med målet att öka kunskapen om och tillgång på god, nyttig, lokalt producerad hållbar mat och dryck för alla malmöbor. Detta gör vi genom att samla lokala producenter, näringsliv, offentlig sektor, ideella aktörer och läroverk för att tillsammans skapa världens bästa mat i Malmö.

EU logotyp
logotyper Food malmö

Senast ändrad: