Webbinar: Malmös klimatsmarta matresa

Barn håller hand på låda med grönsaker gjorda i tyg

Vi avslutar projektet Klimatsmart mat med en inspirerande digital träff. Anmäl dig senast 16 oktober i formuläret nedan.

Det har gått fyra år sedan projektet Klimatsmart Mat startade. Tillsammans har vi jobbat hårt och engagerat mot målet att minska Malmös klimatpåverkan genom maten. Många kockar och pedagoger tagit del av utbildningstillfällen och hittat sätt att laga mer klimatsmart mat och minska matsvinnet - utan att äventyra smak och känsla. Andra har bidragit genom god menyplanering eller upphandling.

I år avslutas projektet och vi vill passa på att fira våra framgångar och fortsätta inspirera. Ni är varmt välkomna till detta webbinar där vi presenterar resultaten från årens arbete och diskuterar hur vi fortsätter resan mot att göra Malmö till Sveriges klimatsmartaste stad.

När: 21 oktober, kl 13.30-15.30
Var: Webbinariet kommer hållas på plattformen Zoom. Vi skickar ut länk måndagen den 19 oktober. Har du inte fått ett mail? Kontakta sara.astner@malmo.se
Du behöver: En dator samt hörlurar. Du kommer även ha möjlighet att skriva frågor under eventet, genom en chattfunktion.

Registrera dig senast 16 oktober i formuläret nedan.

Om du har några frågor om eventet, kontakta helen.nilsson2@malmo.se

Här kan du se dagens fullständiga program. (pdf, 257 kB)

Är du en ovan webbinardeltagare?

Ingen fara. Vi kommer skicka ut tydliga instruktioner och finns här för att hjälpa dig så att du kan delta.

Om du har några frågor angående det tekniska kan du kontakta sara.astner@malmo.se.

Logotyper av Klimatklivet och Malmö strad

Klimatsmart mat leds av Malmö stad via miljöförvaltningen med målet att reducera växthusgasutsläppen kopplade till Malmö stads matinköp. Projektet pågår mellan 2016-2020 och är finansierat av Klimatklivet via Naturvårdsverket. Läs mer om projektet på www.malmo.se/klimatmat

Anmälan har stängt och vi har skickat ut en länk till alla som registrerat sig. Har du anmält dig men inte fått något mail? Kontakta sara.astner@malmo.se så löser vi det.

Senast ändrad: