Frukostseminarium för delade kunskaper, idéer och innovationer

Onsdagen den 28 november bjuder Copenhagen Malmö Port och Malmö stad in till frukostsminarium som går i miljöns och den cirkulära ekonomins tecken. Kom och lyssna på intressanta presentationer, diskutera hållbarhetsfrågor och träffa nya människor med spännande tankar. Anmäl dig idag för att säkra din plats!

Frukostseminariet kommer att ge en inblick i hur vi kan stärka stadens, hamnens och företagens konkurrenskraft genom urban symbios – ett effektivare nyttjande av resurser. Som exempel kommer vi visa upp olika initiativ som tagits av företag i hamnen och som kommer bidra till den hållbara utvecklingen.

Seminariet vänder sig till dig som är verksam eller har koppling till Malmös hamnområde. Tänk på att anmälan är bindande.

Vad: Frukostseminarium med Copenhagen Malmö Port och Malmö stad
När: Onsdag den 28 november kl. 08.30-10.00.
Frukost serveras 8.30-8.50.
Var: Copenhagen Malmö Port, Terminalgatan 18, våning 5

Sista anmälningsdag är fredag 23/11

Har du frågor om eventet?

Kontakta gärna Petra Köning, Miljöchef på Copenhagen Malmö Port AB (petra.koning@cmport.com) eller Malin Norling, Miljöstrateg på Malmö stad (malin.norling@malmo.se)

Miljönämnden ansvarar för behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2016/679). De personuppgifter som lämnas i samband med anmälan kommer att förtecknas i ett register hos Malmö stad, miljöförvaltningen. De registrerade uppgifterna är nödvändiga för att förvaltningen ska kunna administrera anmälan. Uppgifterna sparas hos förvaltningen för dess uppföljningsarbete och kan komma att användas för förnyad kontakt alt Uppgifterna sparas hos förvaltningen för detta ändamål och gallras därefter. Du hittar mer information på [malmo.se/personuppgifter]malmo.se/personuppgifter

CMP malmö stad logotyp jpg

Senast ändrad: 2018-11-20 10:24