Malmö stads evenemangskalender

Malmö stads evenemangskalender hittar du som Malmöbo eller besökare allt som händer i Malmö – konserter, teater, barnaktiviteter, festivaler, föredrag, utställningar, mässor, sportevenemang med mera.  

Så här ser evenemangskalendern ut.

Respektive arrangör ansvarar för att informationen om evenemangen är korrekta. Malmö stad tar inte ansvar för felaktiga uppgifter eller inställda evenemang. Kontakta arrangören direkt om ni vill ha mer information eller beställa biljetter. 

Marknadsför dina evenemang gratis i evenemangskalendern

Malmö stad erbjuder alla som arrangerar publika evenemang i Malmö möjligheten att synas i evenemangskalendern. Kalendern är välbesökt med drygt fem miljoner sidvisningar per år. Det är gratis att vara med.

Publiceras även i fler kanaler

Det finns många fördelar av att vara med i evenemangskalendern. Informationen i databasen publiceras även i andra kanaler automatiskt. De flesta evenemang kommer med i det populära kalendariet tidningen Vårt Malmö som ges ut en gång i månaden till alla hushåll i Malmö.

Vad kan läggas in i evenemangsdatabasen?

Alla evenemang, föreställningar, föredrag, festivaler och utställningar som äger rum i Malmö och är öppna för allmänheten kan läggas in i databasen. Undantag: politiska och religiösa evenemang, medlemsaktiviteter. Riktlinjer för Malmö stads evenemangskalender

Hur går det till/vem lägger in evenemangen?

Tidigare har evenemangskalendern kunnat hämta information direkt från Facebook evenemang. Detta är inte längre möjligt då Facebook har gjort förändringar i deras system.

Alla arrangörer måste därför ha ett eget konto i databasen för att kunna lägga in evenemang direkt i Malmö stads evenemangsdatabas.

Systemet är helt kostnadsfritt för arrangörer att använda. Det finns många fördelar av att vara med i evenemangskalendern. Informationen i databasen publiceras även i andra kanaler automatiskt. De flesta evenemang kommer med i det populära kalendariet tidningen Vårt Malmö som ges ut en gång i månaden till alla hushåll i Malmö. Evenemangen kan också få ytterligare spridning och synliggöras i kanaler som disponeras av externa aktörer som väljer att hämta evenemangsinformation från vår databas.

Användarguide

Ladda ner användarguide (PDF)
(pdf, 3.8 MB)Senast uppdaterad 2017-09-08

Support

support@hoodin.com

Senast ändrad: 2018-10-29 11:37