Lunchwebinar: Malmö Food Council

bild

Ytterligare ett steg taget mot skapandet av Sveriges första Food Council!

När Food Malmö startade uttrycktes ett mål om att inom projektperioden kunna presentera ett Food Council - ett community, eller ett råd, med spetskompetens kring matfrågor.

Den 19:e och 20:e oktober genomförde Food Malmö två workshops där vi ställde frågor om vad Malmö Food Council ska vara, hur vi kan arbeta samt vilka mål vi vill uppnå. Nu har vi sammanställt materialet och vill bjuda in dig till ett lunchwebinar för att presentera prototypen till Sveriges första Food Council - Malmö Food Council.

Program:

  • Food Malmös arbete
  • Materialet från de två workshops tillfällena
  • Prototypen till ett Malmö Food Council
  • Exempel på hur Malmö Food Council kan fungera och verka i Malmö
  • Nästa steg

OBS: Mötet kommer bestå av information från Food Malmö och vi kommer inte kunna svara på frågor under presentationen. Däremot är frågor och feedback välkommet och kan skickas till carlos.rojascarvajal@malmo.se.

Anmäl dig senast fredag 13 november kl 12.00

När: Måndag 16 november kl 12.15-13.00
Var: Eventet kommer sändas via Teams. Du som anmält dig kommer få en länk till eventet.
Tänk på: Stäng av video och din mikrofon när du ansluter till webbinariet. Använd hörlurar för att få bästa möjliga ljudupplevelse och se till att ha bra internetuppkoppling.

Anmälan är stängt

Du som anmält dig ska ha fått ett mail under fredagen 13/11, med länk Teams. Har du anmält dig men inte fått länken? Kontakta sara.astner@malmo.se


Food Malmö är ett samarbetsprojekt med målet att öka kunskapen om och tillgång på god, nyttig, lokalt producerad hållbar mat och dryck för alla malmöbor. Detta gör vi genom att samla lokala producenter, näringsliv, offentlig sektor, ideella aktörer och läroverk för att tillsammans skapa världens bästa mat i Malmö. Läs mer på www.foodmalmo.com.

Logotyper Food Malmö

Senast ändrad: 2020-11-13 15:18