Anmälning till slutevent för Case Sofielund 2030

Varmt välkommen till sluteventet för Case Sofielund 2030 som djupdykt i kopplingen mellan Agenda 2030 och hållbar stadsutveckling. Ta del av viktiga lärdomar, inspirerande resultat och möt personerna och verksamheterna som gjort det möjligt.

Efter tre års samverkan i Sofielund för att testa metoder för lokal implementering av Agenda 2030 passerar nu Case Sofielund 2030 strax målsnöret och ska lämna in slutrapporten till finansiären.

För att knyta ihop säcken anordnar projektgruppen en halvdag med samtal, presentationer och rundvandringar i området där resultaten går att undersöka på nära håll.

Läs programmet här. Pdf, 351.4 kB. (Pdf, 351.4 kB)

När: 20 maj 2022, kl. 09.00-14.00

Var: Garaget i Sofielund, Lönngatan 30 i Malmö

Lunch: Det kommer serveras vegansk lunch. Meddela oss om eventuella allergier i anmälningsformuläret nedan.

Har du några frågor om eventet? Kontakta Elin.Hasselberg@malmo.se.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Om du inte får ett bekräftelsemejl, kolla skräpkorgen i din mejl. Annars kontakta sara.astner@malmo.se.

När du svarar på formuläret lagras de personuppgifter du lämnar i en databas och behandlas enligt EU:s dataskyddsförordning (2016/679), GDPR. Du samtycker också till att bli kontaktad och få information skickad till dig (exempelvis bekräftelsemejl). Vill du veta mer om hur Malmö stad hanterar personuppgifter, gå in på malmo.se/personuppgifter

sv