Tid:

8 februari 2021 18:00 - 19:30

Ämne:

Sociala event

Plats:

Träffen sker digitalt via Zoom. Mer information får du när du anmält dig. Sista anmälningsdag är 4 februari.

Frisk & Fri - Digital öppen träff för närstående

Du kan anmäla dig till träffen oavsett var i landet du bor. Sista anmälningsdag är 4 februari.

Frisk & Fri erbjuder en digital öppen träff för närstående, dvs för personer som står nära någon som är drabbad av en ätstörning, till exempel som partners, föräldrar, vänner, släkt och kollegor. Du kan anmäla dig till träffen oavsett var i landet du bor.

Den digitala träffen har samma upplägg som de vanliga fysiska träffarna.

Såväl medlemmar som icke-medlemmar är välkomna. Ni har möjlighet att ta upp frågor och funderingar. Vi lyssnar alltid efter vad dagens grupp har för behov. Genom att möta andra med liknande erfarenheter, att dela med dig av din berättelse och lyssna till andras fungerar träffarna som ett stöd.

Vem kan delta?

Du som är 18 år eller äldre

Du behöver inte vara medlem men vi ser gärna att du är det då fler medlemmar möjliggör detta stödarbete. Läs mer om hur du blir medlem här: friskfri.se/medlem/

Tid och plats

Måndag 8 februari 2021, klockan 18.00 – 19.30
Träffen kommer ske via Zoom. Mer information får du när du anmält dig.

Anmälan

Träffarna är kostnadsfria. Föranmälan krävs, då det finns ett begränsat antal platser. Denna görs till karlstad@friskfri.se. Sista anmälningsdag är 4 februari. Hit kan du också höra av dig om du har några frågor.


Mer information om träffen och om hur du anmäler dig kan du hitta på www.friskfri.se/fa-hjalp/grupper-oppna-traffar/planerade-oppna-traffar-stodgrupper/


Du kan även kontakta närmaste lokalavdelning för mer information.