$left
$middle

Disco och funkbonanza

Johanna "J-OL" Olofsson och Sebastian "Sordez" Chirco bjuder på svängiga beats på dansgolvet.

  • Fredag 28 september
  • kl. 18-22
  • Mötesplats Tuppen
  • Tessins väg 10
DJs.

Sebastian "Sordez" Chirco och Johanna "J-OL" Olofsson.

Johanna är en av Sveriges första kvinnliga dj:s som har drivit klubbar i Stockholm, Göteborg, Lund och senaste åren i Malmö, där hon bland annat hade Skånes Ljudpark ihop med Jason "Timbuktu" Diakité. Hon har också spelat skivor i många andra delar av världen. Parallellt med dj-andet har Johanna jobbat som journalist, främst för musik- och kulturprogram på SR och SVT. Johanna driver också Klubbkören, som med sin beats- och basdrivna musik, har kommit att bli en av Sveriges mest omtalade körer.

Sebastian har ett förflutet som sångare och gitarrist i ett metalband, innan han upptäckte den elektroniska dansmusiken. Han är sedan tio år tillbaka en uppskattad musikproducent och dj, med spelningar på festivaler runtom i Europa och på klubbar i hela Sverige. Tillsammans med Johanna har Sebastian de senaste året spelat mycket på event after works och tillsammans producerar de radioprogrammet Kalejdoskop i P2.

Restaurangen erbjuder lättare mingelmat och har serveringstillstånd.

Anmälan

Anmälan tas emot på telefonnummer 0706-00 28 93. Du måste få en muntlig bekräftelse på att din anmälan är mottagen. Det kan uppstå telefonkö under anmälningstiden. Antalet platser är begränsade.

sv