Öppet hus på Agnesfrids gymnasium

Tycker du om teknik och bilar? Då är Agnesfrids gymnasium en spännande skola för dig! Här får du lära dig om service, reparationer och underhåll av olika fordon. När du har tagit studenten finns det mycket goda förutsättningar för att snabbt hitta ett jobb.

Träffa oss

Vi har redan haft våra öppet hus. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att skicka ett meddelande via vårt e-postformulär. Du kan även ringa vår syv Frida på 0709-80 04 59.

Vill du skugga en av våra elever?
Skicka ett mail till vår syv där du berättar vem du är och vilken inriktning du vill skugga på så hör vi av oss till dig.
Maila till: frida.cavander@malmo.se

Rundtur i våra lokaler

Vi har flera stora, fräscha och ändamålsenliga verkstäder som håller hög standard. Utöver verkstäder och klassrum så har vi bibliotek, gym, café och en multisportarena.

Ta en rundtur i vår skola genom att spana in kameraåkningen i våra lokaler – se upp för flygande pingisbollar!

Lär känna oss

Hos oss blir du inte en i mängden. Vi är en liten skola med cirka 250 elever och jobbar för att skapa goda relationer mellan dig, dina kompisar och skolans personal.

Vi vill även ge dig bra förutsättningar inför yrkeslivet. Minst 15 veckor är du ute på arbetsplatser för att lära dig av branschfolk, så kallat arbetsplatsförlagt lärande (APL).

Titta gärna på filmerna med nuvarande och tidigare elever för att höra dem berätta om hur det är att gå hos oss!
"När jag kom hit tyckte jag att det såg ut som en helt vanlig skola och inte en fordonsskola just för killar. Det gjorde att jag verkligen ville gå här. Det kändes rätt för mig."

Sofia, fordons- och transportprogrammet inriktning personbil
"Grunden till min utbildning fick jag på Agnesfrids gymnasium av fantastiskt engagerade lärare och en superrustad skola."Oskar, tidigare elev
"Redan på min praktiktid här på Nobina, så kände jag att jag hade hittat rätt – det var precis detta jag ville jobba med. Till och med innan jag gick ut skolan hade jag en timanställning."

Emil, tidigare elev

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Funderar du över något kring vår skola eller våra utbildningar? Här har vi samlat vanliga frågor som vi brukar få på öppet hus. Hittar du inte svaret på din fråga här är du välkommen att besöka våra öppet hus eller kontakta oss via mejl eller telefon.
Undrar du över något annat?

Våra program

Tycker du att teknik, datorer och mekanik är intressant? Är du intresserad av att jobba inom fordonsbranschen? Då är vi skolan för dig! Vi erbjuder alla inriktningar på fordons- och transportprogrammet. Så hos oss finns en utbildning för dig oavsett vilket yrke du är intresserad av inom branschen.

Är du inte behörig till ett nationellt program har vi introduktionsprogram som ger dig en individuellt anpassad utbildning utifrån dina behov.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program och inriktningar på vår hemsida. Där finns även poängplaner.

Kontakta oss