Öppet hus på Agnesfrids gymnasium

Tycker du att teknik, datorer och mekanik är intressant? Är du intresserad av att jobba inom fordonsbranschen?

Då är Agnesfrids gymnasium en spännande skola för dig! Här får du lära dig om service, reparationer och underhåll av olika fordon. När du har tagit studenten finns det mycket goda förutsättningar för att snabbt hitta ett jobb.

Besök oss i höst

Välkommen till öppet hus på Agnesfrids gymnasium.

När: 15 november
Tid: Klockan 16.30–19
Plats: Agnesfridsvägen 184C

Vi har även öppet hus den 18 januari 2024.

  • Antal elever: 230
  • Antal lärare: 30
  • Rektor: Jonas Kristiansson
  • Skolmat: Näringsriktig hållbart producerad mat från Malmö stads skolrestauranger, fin salladsbuffé som förtärs i en ljus fin matsal.
  • Aktiviteter, sport och trivsel: Gym och multisportarena, elevcafé, skolgård med sittplatser.

Våra program

Vi erbjuder alla inriktningar på fordons- och transportprogrammet. Hos oss finns en utbildning för dig oavsett vilket yrke du är intresserad av inom branschen.

Är du inte behörig till ett nationellt program har vi introduktionsprogram som ger dig en individuellt anpassad utbildning utifrån dina behov.

Ta reda på mer om oss

De närmaste åren behöver motorbranschen nyanställa cirka 3200 personer. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas, både med din utbildning och med att få en bra karriär i framtiden. Vi ger dig goda kunskaper inom ditt område och en bra övergång till arbetslivet.

Vi har flera stora, fräscha och ändamålsenliga verkstäder som håller hög standard. Utöver verkstäder och klassrum så har vi bibliotek, gym, café och en multisportarena.

sv