Öppet hus på Agnesfrids gymnasium

Tycker du om teknik och bilar? Då är Agnesfrids gymnasium en spännande skola för dig! Här får du lära dig om service, reparationer och underhåll av olika fordon. När du har tagit studenten finns det mycket goda förutsättningar för att snabbt hitta ett jobb.

Träffa oss

Välkommen till öppet hus 5 maj klockan 16–18.30.
Vi ses på Agnesfridsvägen 184 C.


Vill du skugga en av våra elever?
Skicka ett mail till vår syv där du berättar vem du är och vilken inriktning du vill skugga på så hör vi av oss till dig.
Mejla till: frida.cavander@malmo.se

Rundtur i våra lokaler

Vi har flera stora, fräscha och ändamålsenliga verkstäder som håller hög standard. Utöver verkstäder och klassrum så har vi bibliotek, gym, café och en multisportarena.

Ta en rundtur i vår skola genom att spana in kameraåkningen i våra lokaler – se upp för flygande pingisbollar!

Lär känna oss

Hos oss blir du inte en i mängden. Vi är en liten skola med cirka 250 elever och jobbar för att skapa goda relationer mellan dig, dina kompisar och skolans personal.

Vi vill även ge dig bra förutsättningar inför yrkeslivet. Minst 15 veckor är du ute på arbetsplatser för att lära dig av branschfolk, så kallat arbetsplatsförlagt lärande (APL).

Titta gärna på filmerna med nuvarande och tidigare elever för att höra dem berätta om hur det är att gå hos oss!

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Funderar du över något kring vår skola eller våra utbildningar? Här har vi samlat vanliga frågor som vi brukar få på öppet hus. Hittar du inte svaret på din fråga här är du välkommen att besöka våra öppet hus eller kontakta oss via mejl eller telefon.
Undrar du över något annat?

Kontakta oss