Öppet hus på Heleneholms gymnasium

Välkommen till Heleneholms gymnasium! Vi arbetar varje dag för att skolan ska vara en port som öppnar upp framtiden för våra elever. Kunskap är nyckeln till framtiden – och vi ger dig nyckeln. På språkintroduktion och individuellt alternativ studerar ungdomar från olika delar av världen för att nå behörighet till gymnasiet eller annan utbildning.

Träffa oss

Vi har inget öppet hus, men du är varmt välkommen att kontakta våra studie- och yrkesvägledare när som helst under läsåret om du har frågor om vår skola eller våra utbildningar.

Hur?
Kontakta syv via mejl eller telefon. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Syv för språkintroduktion: Joel Granström
Syv för individuellt alternativ: Amani Hallberg

Rundtur i våra lokaler

Är du nyfiken på hur vi har det på vår skola? Välkommen att ta en digital rundtur i våra lokaler!

Lär känna oss

Heleneholms gymnasium är en skola där vi vill varandra väl och jobbar för att alla elever ska nå sina utbildningsmål. Här är vi människor från många delar av världen, som pratar många olika språk, och det berikar vår skola.

Hos oss är du som elev viktigast, och därför arbetar vi tillsammans för att varje elev ska trivas, utvecklas och känna gemenskap i skolan.

Ta en titt i våra foldrar

Våra program

Hos oss handlar allt om introduktionsprogram! Vi erbjuder två varianter av individuellt alternativ samt språkintroduktion.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program på vår hemsida.

Kontakta oss