Öppet hus på Heleneholms gymnasium

Välkommen till Heleneholms gymnasium! Vi arbetar varje dag för att skolan ska vara en port som öppnar upp framtiden för våra elever.

Kunskap är nyckeln till framtiden – och vi ger dig nyckeln. På språkintroduktion och individuellt alternativ studerar ungdomar från olika delar av världen för att nå behörighet till gymnasiet eller annan utbildning.

Träffa oss i höst

Vi har inget öppet hus, men du är varmt välkommen att kontakta våra studie- och yrkesvägledare när som helst under läsåret om du har frågor om vår skola eller våra utbildningar.

Plats: Munkhättegatan 1
Telefon och mejl: Kontakta oss på 0729-85 17 05 för att boka ett besök. Du kan även mejla heleneholmsgymnasium@malmo.se .

  • Antal elever: 350–400 (kontinuerlig antagning)
  • Antal lärare: Cirka 40
  • Rektor: Johan Ahlström
  • Skolmat: Näringsriktig hållbart producerad mat från Malmö stads skolrestauranger samt salladsbuffé.
  • Aktiviteter, sport och trivsel: Elevcafé, bibliotek, öppna elevytor och skolgård med sittplatser.

Våra program

På Heleneholms gymnasium arbetar vi med introduktionsprogram. Vi erbjuder två varianter av individuellt alternativ, språkintroduktion samt yrkesintroduktion.

Ta reda på mer om oss

Heleneholms gymnasium är en skola där vi vill varandra väl och jobbar för att alla elever ska nå sina utbildningsmål. Här är vi människor från många delar av världen, som pratar många olika språk, och det berikar vår skola.

Hos oss är du som elev viktigast, och därför arbetar vi tillsammans för att varje elev ska trivas, utvecklas och känna gemenskap i skolan.

sv