Öppet hus på Malmö Borgarskola

Vi brukar likna Malmö Borgarskola vid en internationell knutpunkt, där alla elever är resenärer och har ett mål med sin resa. Vi frågar inte var du kommer ifrån utan vart du är på väg – och vi gör vårt allra bästa för att ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna att nå dina mål. Ta möjligheten och gör något av den!

Träffa oss

Välkommen till öppet hus 4 maj klockan 16–18.
Vi ses på Regementsgatan 36.

Rundtur i våra lokaler

Efter ombyggnaden under läsåret 2018/2019 fick vi helt nya och fina undervisningssalar i två av Borgarskolans fyra hus. Även skolrestaurang och kök byggdes om helt.

Under coronastängningen våren 2020 passade vi på att även fräscha upp våra övriga lokaler. Som Borgarelev kommer dina idrottslektioner att hållas i nybyggda Hästhagens Sporthall, som invigdes i februari 2019.

Här kan du ta en titt i våra lokaler!

Lär känna oss

På Malmö Borgarskola är du en del av en kreativ gemenskap, där det internationella perspektivet är närvarande under hela din studietid. Hos oss är det ambitiöst men avspänt.

Du får lärare som är välutbildade och skickliga pedagoger och ett välutvecklat stöd om du vid något tillfälle skulle ha behov av det. Ta chansen att lära känna oss lite bättre!

Ta en titt i våra broschyrer

Fråga oss

Här har vi samlat svar på några vanliga frågor som vi brukar få på öppet hus. Har du några andra frågor är du välkommen att skicka dina frågor till oss via vårt frågeformulär nedan.
Undrar du över något annat?

Skicka in en fråga via vårt frågeformulär.

Våra program

Malmö Borgarskola är en stimulerande mötesplats för unga människor från hela världen. Vi sätter stor vikt på att utveckla elevernas förmåga att själva ta initiativ och ansvar, fatta beslut, kommunicera och samarbeta.

En del av de program vi erbjuder har engelska som undervisningsspråk, så du hör mycket engelska inte bara i klassrummen utan även i korridorerna.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program och inriktningar på vår hemsida. Där hittar du även poängplaner för respektive utbildning.

Kontakta oss