Öppet hus på Malmö Lärlingscenter

Välkommen till Malmö Lärlingscenter. Hos oss finns alla Malmö stads gymnasiala lärlingsutbildningar under samma tak. Att gå på gymnasiet som lärling är helt unikt – ingen annan utbildning varvar tiden i skolbänken med så mycket tid ute i arbetslivet. Det passar dig som vet vad du vill. Direkt efter examen är du eftertraktad på arbetsmarknaden!

Träffa oss

Vi har haft öppet hus.

Besök gärna vår hemsida för information om vår skola och våra utbildningar.

Rundtur i våra lokaler

Välkommen att ta en digital tur i våra lokaler! Om du går hos oss kommer du att vara två dagar i veckan på vår skola, i en liten klass. De tre andra dagarna är du ute på praktik på en arbetsplats.

På skolan får du tillgång till ett fräscht café, ett välkomnande uppehållsrum och engagerad och välutbildad personal. Du även tillgång till modern IT-utrustning och ett välutrustat bibliotek.

Lär känna oss

Som lärling vistas du i två skilda världar med mycket eget ansvar. Tillsammans arbetar vi erfarenhetsbaserat, tålmodigt och lyhört för att du ska lyckas så bra som möjligt med dina studier samtidigt som du får arbetslivserfarenhet.

Vi satsar mycket på elevhälsa och väljer praktikplatser noga utifrån säkerhet och arbetsmiljö. Våra yrkeslärare samarbetar tätt med praktikansvarig för att se till så din utbildning blir så bra som möjligt.

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Funderar du över något? Här har vi samlat svar på vanliga frågor som vi brukar få under öppet hus. Undrar du över något annat är du välkommen att delta i våra öppet hus eller kontakta oss via mejl eller telefon.
Undrar du över något annat?

Våra program

Vi erbjuder lärlingsutbildningar i en rad yrken. Våra program ger dig grundläggande behörighet till högskolan, men du kan även välja att läsa andra kurser istället.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program och inriktningar på vår hemsida. Där hittar du även poängplaner för respektive program.

Kontakta oss