Öppet hus på Malmö Lärlingscenter

Välkommen till Malmö Lärlingscenter. Hos oss finns alla Malmö stads gymnasiala lärlingsutbildningar under samma tak.

Att gå på gymnasiet som lärling är helt unikt – ingen annan utbildning varvar tiden i skolbänken med så mycket tid ute i arbetslivet. Det passar dig som vet vad du vill. Direkt efter examen är du eftertraktad på arbetsmarknaden!

Besök oss i höst

Välkommen till öppet hus på Malmö Lärlingscenter.

När: 22 november
Plats: Agneslundsvägen 22

Vi har även öppet hus den 25 januari 2024.

  • Antal elever: 230
  • Antal lärare: 16
  • Biträdande rektor: Anna Andersson
  • Skolmat: Olika maträtter att välja på samt salladsbuffé
  • Aktiviteter, sport och trivsel: Elevcafé, bibliotek, schack och andra spel, skolgård med sittplatser, basketplan och multiarena för fotboll och bandy.

Våra program

Vi erbjuder lärlingsutbildningar i en rad olika yrken. Våra program ger dig grundläggande behörighet till högskolan. Du kommer att vara två dagar i veckan på vår skola, i en liten klass. De tre andra dagarna är du ute på praktik på en arbetsplats.

Ta reda på mer om oss

Som lärling vistas du i två skilda världar med mycket eget ansvar. Tillsammans arbetar vi erfarenhetsbaserat, tålmodigt och lyhört för att du ska lyckas så bra som möjligt med dina studier samtidigt som du får arbetslivserfarenhet.

Vi satsar mycket på elevhälsa och väljer praktikplatser noga utifrån säkerhet och arbetsmiljö. På skolan får du tillgång till ett fräscht café, ett välkomnande uppehållsrum och engagerad och välutbildad personal. Du även tillgång till modern IT-utrustning och ett välutrustat bibliotek.

sv