Öppet hus på S:t Petri skola

Välkommen till S:t Petri skola! Vi finns i hjärtat av Malmö och har hjärtat med oss på jobbet. Vi arbetar för att alla ska känna glädje och omtanke och få djup och bred kunskap. Elever från 70 olika grundskolor läser samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogram hos oss. Det gör oss stolta att de flesta av dem har vår skola som sitt förstahandsval.

Träffa oss

Välkommen till öppet hus 1 februari på Fersens väg 1.
För att undvika onödig trängsel i huset önskar vi att du bokar ditt besök.
Välj mellan klockan 17.30 och 18.30.

Rundtur i våra lokaler

S:t Petri skola är en av Malmös äldsta och största gymnasieskolor. Vår pampiga och fina skolbyggnad är över 100 år gammal och besitter en mysig atmosfär. Välkommen att ta en digital tur i våra lokaler!
Vårt bibliotek är öppet alla dagar, bibliotekarien tipsar gärna om nya och spännande böcker och det finns studierum.
Idrott och hälsa är viktigt för att du ska må bra.

Lär känna oss

På S:t Petri skola hjälper lärarna dig att upptäcka och utveckla dina förmågor. Du kommer att gå med ambitiösa, nyfikna och motiverade kompisar.

Eleverna på vår skola berättar gärna om den sammanhållning och glädje som de skapar tillsammans. Vi hoppas att du vill bli en del av den. Här kan du passa på att lära känna oss lite bättre!
Stämningsfull Lucia och rockig avslutning. Du kan välja ensemble och gå med i kören.
Kurator, skolsköterska, specialpedagog och speciallärare samt syv är här för dig.

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Vi vet att du säkert funderar över en massa olika frågor. Därför har vi samlat svar på många av de frågor vi brukar få på öppet hus.

Undrar du över något annat är du självklart välkommen att fråga oss under något av våra öppet hus-tillfällen. Du kan även kontakta oss via mejl eller telefon.
Undrar du över något annat?

Våra program

Vi erbjuder naturvetenskapsprogrammet och samhällsprogrammet. Vi har även introduktionsprogrammet språkintroduktion.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program och inriktningar på vår hemsida. Där hittar du även poängplaner för respektive utbildning.

Kontakta oss