Årets Skyltpris 2010

Fotograf: Bojana Lukac

Årets Skyltpris

Kullander, Fridhemstorget

Skylttillverkare: Accus Ljusreklam AB
Beställare: Apple Premium Reseller Kullander

En god och kvalitetsmässigt bra skyltkoncept skall spegla företagets varumärke och image och samtidigt annonsera sin verksamhet på bästa sätt. Samtidigt krävs en anpassning till platsen och rummet, vilket ställer höga krav på dialog mellan beställare och utförare.

Fotograf: Bojana Lukac

Såväl skyltproducent som beställare har bemödat sig om att läsa av rummet och anpassa skylten till byggnaderna från slutet av 50-talet. Skylten består av vitlysande dioder med svarta hörnkanter monterade på en svarttonad distanserad glasskiva samt två logotyper som diodskyltar med intarsiafronter av högblank svart och vit akryl. Tydliga dag- och natteffekter ger en bra profilering med hög kontrast och en effektiv ljussättning.

Genom sitt kreativa och ambitiösa arbete har man lyckats att behålla torgets och den tidigare biografens unika karaktär och samtidigt gett verksamheten Kullander ett modernt uttryck.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2017-01-23 11:43