Rådgivning

Ibland kan det vara bra att få prata med någon om de planer du har för din fastighet och om de går att förverkliga. Likadant om du har någon fråga om pågående ärenden.

Det är alltid bra att ta kontakt med oss i god tid innan du har tänkt starta ditt projekt. Ibland dyker det upp saker du inte alls har tänkt på eller förväntat dig vara ett problem. Tillsammans kan vi minimera risken för att något sådan händer.

Kunddisk

Du kan alltid vända dig till vår kunddisk med generella frågor. Kunddisken är öppen måndag kl. 9:30-16:30 och tisdag till fredag kl. 8:30-13:00. Kunddisken är bemannad med bygglovshandläggare och teknikhandläggare för frågor som rör generella frågor inom bygglov och teknik.

Telefonrådgivning

Om du har frågor om ditt eget ärende och ska du i första hand kontakta din handläggare. Handläggarna har telefontid måndag - fredag kl. 9:30-11:30 och deras telefonnummer finns med på de utskick som du fått i ditt ärende. Det går också bra att maila handläggaren din fråga eller undran.

Om du inte kommer fram och inte har möjlighet att maila handläggaren  kan du alltid kontakt kunddisken för lämnande av meddelande eller för enklare adminstrativa frågor.

Du kan både maila eller ringa till stadsbyggnadskontorets kunddisk:

E-post: sbk.kunddisk@malmo.se

Telefon: 040-34 22 73

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-02-20 10:42