Våra byggnader

Vår förskola som byggdes i början av 70-talet, renoverades år 2011.  Lokalerna rustades upp och väggar revs. För att lokalerna ska fungera för vår pedagogiska verksamhet fick personalen komma med önskemål som arkitekten tagit hänsyn till.

I februari 2011 gick flera flyttlass från våra gamla lokaler tvärs över gatan till Motetten, där förskolan skulle vara under det år som våra lokaler renoverades. Lokalerna i huset Motetten var helt annorlunda jämfört med våra vanliga, men vi var glada för att hela förskolan fanns på samma ställe. Det gav oss möjlighet att fortsätta vår gemensamma pedagogiska resa.

I slutet av december 2011 gick flyttlasset tillbaka till våra vanliga lokaler. Åh, så härligt att vara i ljusa, rymliga, luftiga och moderna lokaler. Stora fönster som släpper in ljus och ger oss möjlighet att följa naturens växlingar. En gigantisk ateljé är hjärtat av huset och en mötesplats för alla barn och vuxna.

Den 28 mars 2012, när vi hade kommit väl i ordning och det var varmt och skönt ute, hade vi stor invigning av våra nya lokaler. Gäster från när och fjärran kom. Det var så mycket folk!
Där har vi fortsatt att utmana oss själva & barnen med inbjudande, föränderliga lärmiljöer som lockar alla våra sinnen. Där möjligheter ges att uttrycka sig på många olika sätt, i många olika sammanhang med inspirerande, varierande material.