$left
$middle

Om Gottorpskolan

Gottorpskolan är en arkitektritad högstadieskola med cirka 600 elever i årskurserna 7–9 fördelade på fyra arbetslag. Personalstyrkan är på runt 70 anställda.

Bunkeflostrand är en mycket expansiv och snabbt växande del av Malmö stad. Den nybyggda Gottorpskolan öppnade sina portar för första gången vid höstterminens start 2017.

Stora, ljusa och luftiga klassrum varvas med många grupprum, vilket ger goda möjligheter till varierade lärmiljöer. Bra fysiska läroböcker i kombination med bra digitala sådana utgör en central och viktig roll i vår undervisning.

På rasterna är elevkaféet en populär samlingsplats där eleverna träffas för att umgås, spela biljard, bordtennis, schack eller för att ta en fika. Kaféet drivs av elever tillsammans med vuxna.

Skolgården är skapad utifrån högstadieungdomars intressen och erbjuder möjligheter till olika aktiviteter samt till rekreation. Blomsteranläggningar och ett stort antal träd skapar lummighet och lugn.

I anslutning till skolgården finns dessutom den nybyggda och topputrustade Gottorpshallen där eleverna har sin idrottsundervisning.

Gottorpskolan

Gottorpskolan

Telefon:
040-34 69 03
Postadress:
205 80 Malmö
Besöksadress:
Per Josephssons väg 2
sv