Aktuellt

Här hittar du aktuell information

Vårterminen 2021 är den 11 januari - 11 juni.

Lovdagar

sportlov 22-26 februari (vecka 8)

påsklov 29 mars - 1 april (vecka 13)

14 maj (klämdag efter Kristi himmelsfärdsdagen)

Studiedagar

22 mars

12 maj

14 juni är både skola och fritids stängt


Ansökan om modersmålsundervisning

Har du barn som börjar årskurs 1 till hösten, och vill ansöka om modersmålsundervisning, är det dags att göra det nu. Välkommen till expeditionen med din ifyllda blankett Modersmålsundervisning åk 1-9 (pdf, 606.4 kB) senast den 31 mars.


Information om bussning läsåret 2020/2021 (pdf, 723.5 kB)
Ändringsblankett buss (pdf, 490.1 kB)
Information om nytt faktureringssystem för fritids (pdf, 92.8 kB)

Elever som redan har busskort, och ansöker om nytt inför nästa läsår, tänk på att spara det gamla busskortet (pdf, 67.7 kB), så att det kan fyllas på med nya resor inför höstens skolstart! På samma kort kan du även ladda ditt sommarbusskort.

Du vet väl att du kan registrera frånvaro både via Infomentor och Skola24 (pdf, 398.2 kB), se länk?


Busstider

På studiedagar kommer bussarna gå som vanligt med de tider ni valt. På lov kommer vi inte ha bussning. Då lämnar ni som har behov av fritids ert barn hos oss på morgonen.


Bussbolaget BK buss
telefon: 010 - 252 05 50


Fritids

En påminnelse till föräldrar med barn på fritids; tänk på att närvaroblanketten under sommarlovet inte gäller som uppsägning av fritidsplats, utan är till för att vi ska kunna planera personaltäthet samt matbeställning.


Det är också viktigt att tänka på, att om du säger upp fritidsplatsen över sommarlovet, måste fylla i en ny inskrivningsblankett om du vill att ditt barn ska ha fritidsplats igen när skolan börjar. Du får inte lämna ditt barn på fritids om hen inte är inskriven (det har bland annat att göra med att försäkringen inte täcker, om ditt barn till exempel skulle råka ut för en olycka).

Senast ändrad: