$left
$middle

För utställare på gymnasiemässan 2022

Välkommen att anmäla din gymnasieskola till gymnasiemässan 2022. Boka din utställningsmonter till mässan via något av formulären nedan. Du kan boka färdigt monterpaket eller valfri monterstorlek. Sista anmälningsdag är den 26 juli.

Vilka skolor får delta

Du som bedriver gymnasieskola och har undervisningslokaler i Malmö, Svedala, Trelleborg, Vellinge, Hvilan Utbildning m.fl. samt har godkännande från Skolverket att bedriva verksamhet får delta som utställare på gymnasiemässan.

Monteransvarig ansvarar för att personal och elever från er skola är informerad om vilka regler som gäller för gymnasiemässan.
Information och ordningsregler för utställare 2022

Med reservation för ändringar

Om anmälan

När du har skickat din anmälan kommer du att få ett bekräftande mejl som tackar för din anmälan samt bifogar detaljerna i din anmälan. Får du inget svarsmejl har din anmälan inte registrerats.

Är du osäker på om din anmälan har registrerats, kontakta Pelle Jernryd via kontaktuppgifterna längst ner på sidan.

Inredning och utrustning

Inredning och annan utrustning till montern tar ni med själva eller beställer genom Mäss-Service. Sista beställningsdag är den 20 oktober. Beställningen görs via Malmö Mäss-service

Mat och fikakuponger

Anmälningswebben för mat- och fikakuponger öppnas senare, mer information om meny och priser kommer i samband med öppnandet av anmälan.