Publicerad 16 juni 2020

16 juni 2020

Telefon

070-123 456 78

Telefontider

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Öppettider för besökare

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Adress

Malmö stad, 205 80 Malmö 

Vill du hjälpa till med anledning av coronaviruset och covid-19?

Vi i Malmö stad är mycket tacksamma över att så många Malmöbor, företag och föreningar hör av sig till oss och vill hjälpa till med anledning av coronasituationen. Den solidariska kraften och medmänskligheten i staden framträder som tydligast i tider som dessa. Tillsammans är vi starka.

Sidan är uppdaterad senast: 2020-06-16 13:49

Har du utbildning inom eller erfarenhet av vårdarbete?

Vill du bidra med din kompetens som extra resurs? Malmös äldre och personer med funktionsnedsättningar behöver dig!

Vi söker med kort varsel ett större antal medarbetare till hemtjänst, vårdboende samt LSS och socialpsykiatri.

Frivillig utan vårdutbildning

Malmö Ideella och Volontärbyrån hjälper människor och ideella organisationer att hitta varandra. På deras webbsida kan du som vill engagera dig enkelt söka ideella uppdrag hos organisationer, trossamfund och stiftelser.

Vill ert företag skänka eller sälja vårdmaterial?

Vi har ett stort behov av vårdmaterial just nu för att medarbetare ska kunna ta hand om äldre, sjuka och riskgrupper på ett säkert sätt. Allt vi får in kan hjälpa oss att skydda riskgrupper och minska smittspridningen.

Vi tar i dagsläget bara emot material av företag. Om du och ditt företag har möjlighet att hjälpa till kan du fylla i Region Skånes intresseanmälan.

Hyresgästföreningens volontärlista

Via sitt initiativ Goda grannar organiserar Hyresgästföreningen medborgare som vill hjälpa till i den pågående coronakrisen. Har du möjlighet att hjälpa till med att exempelvis handla matvaror, gå ut med hundar, slänga sopor eller hämta paket och viktiga mediciner får du gärna skriva upp dig på deras volontärlista.