$left
$middle

Elevföreningar

En förening är ett utmärkt sätt att hitta och skapa vänskapsband. På Malmö Citadellsgymnasium får du vara med och forma utbudet av föreningar och aktiviteter. Ett aktivt föreningsengagemang under studietiden är en bra referens att skriva på ditt CV när du söker framtida jobb.

Föreningar, klubbar och utskott

Musik, idrott, teater, miljö eller någonting helt annat? Oavsett vilket intresse du har finns det möjlighet att starta en elevförening. Genom att vara aktiv i en elevförening kan du vara med och göra skolan och din egen skoltid både rolig och minnesvärd.

Malmö Citadellsgymnasiums elevkår

Elevkårens styrelse är sex elever från Ekonomi-, Samhäll- och Teknikprogrammet. Elevkårens ordförande läsår 23/24 är Jonathan Janes. De har fått hjälp av Sveriges elevkårer att starta Malmö Citadellsgymnasiums elevkår. Ni hittar dem på Instagram med namnet "citadellselevkar".

Deras främsta uppgift är att se till så skoltiden blir roligare, tryggare och starkare för resten av våra elever. Detta gör de genom att t.ex. anordna insparksfester, Halloween kul och fotbollstävlingar. De representerar också eleverna i frågor som eleverna vill arbeta fram på skolan i dialog med rektor.

Sex glada elever från elevkåren.
sv