$left
$middle

Konstworkshop med Bästa Biennalen

Upptäck skaparglädje med Bästa Biennalen! I en färgsprakande konstworkshop bjuds alla åldrar in till att förvandla återvunnet material till mästerverk. Kom, lek och låt kreativiteten flöda!

Bästa Biennalen är ett nätverk med 90 konstplatser i Sydsverige som tillsammans skapar möten mellan barn, unga, konsten och kreativiteten. Bästa Biennalen vill frigöra den kreativa kraften, utveckla och fördjupa, nå ut och inkludera. Bästa Biennalen skapar opinion för ungas delaktighet och rätt till konsten. Med sig till Eurovision-festen har de konstnären Jasmine Cederqvist och återanvändningscentret ReMida.


Jasmine Cederqvist är en svensk konstnär som arbetar med landskapskonst, land art och måleri. Med sin bakgrund inom biologi kombinerar hon konst och naturvetenskap för att utforska och utmana vår uppfattning av och relation till naturen.


ReMida i Vaggeryds kommun är ett återanvändningscenter som främjar kreativt lärande genom att återbruka material från företag för pedagogiskt bruk. Startat som EU-projekt 2011, blev det kommunalt 2014 och samarbetar med 80 företag. 

sv