$left
$middle

Boka anläggning – så här gör du

Hos Malmö stad kan du boka utomhus- och inomhusanläggningar för olika idrotter och aktiviteter. Det kan vara allt från friidrottsytor, idrottsplatser och ishallar till bad- och simhallar, gymnastiksalar och sporthallar.

Information med anledning av coronaviruset och covid-19

På fritidsförvaltningens inomhusanläggningar gäller från och med den 23 december 2021 maxantal personer beräknat på 10 kvadratmeter per person. Undantag gäller för elitverksamhet och verksamhet för barn och unga födda 2002 eller senare. Detta är en föreskrift från Folkhälsomyndigheten för att minska smittspridningen.

Se maxantal personer för respektive inomhusanläggning Excel, 21.4 kB. (Excel, 21.4 kB)

Från och med den 8 november 2021 bokar ni anläggningar i systemet Rbok. Har du, din förening eller ditt företag registrerat sig i Rbok kommer ni kunna se bokningar gjorda i IBGO till efter den 8 november i det nya systemet.

Vill du istället anordna ett större evenemang, till exempel turnering, konsert, galor, mässor, loppis, kommersiella läger eller andra publika event?

Bokningar direkt till anläggningen

De flesta bokningar görs i Rbok, men om du vill boka någon av anläggningar nedan kontaktar du anläggningen direkt.

Anläggning

Telefonnummer

Baltiska Bowlinghallen

040-34 27 00

Bulltofta motionscenter

040-34 26 11

Torups friluftsgård

040-34 28 00

Malmö Idrottsakademi

040-34 30 44

Priser för bokning på anläggning

I Prislistan nedan finns priser för dig som vill boka anläggning som registrerad förening, privatperson, skola eller övrig grupp. Registrerade föreningar och organisationer bokar till ett lägre pris.

Förtur och öppettider till anläggningarna

  • Föreningar, skolor och organisationer har förtur till kommunens anläggningar i samband med schemaläggning av tider. Resterande lediga tider (strötider) är bokningsbara för allmänheten.
  • Strötiderna förändras från dag till dag, håll därför koll i Rbok för att inte missa lediga tider.
  • Dokumentet "Fördelningsprinciper med öppethållande" beskriver vem som har företräde i olika situationer till olika anläggningar. Här finns även anläggningarnas öppettider.

Ansök om schemaläggning av tider

Bidragsberättigade föreningar, registrerade organisationer samt skolor kan ansöka om att få schemalagda tider på stadens fritidsanläggningar.