$left
$middle

Konferenser och galor för föreningar

Varje år anordnas en rad olika konferenser för registrerade föreningar. Missa inte heller den stora Föreningsgalan som arrangeras varje vår.

Föreningsgalan

Varje vår bjuds alla föreningar in till den storslagna Föreningsgalan. Här bjuds ni på en galakväll där Malmös föreningsliv hyllas och där föreningslivets starkast lysande stjärnor lyfts fram. Det blir middag och husband och varje år bokas en hemlig artist.

Mer om Föreningsgalan

Ordförandekonferens

Varje höst bjuds alla föreningsordföranden från registrerade föreningar in till en kvällskonferens. Här för vi en dialog kring aktuella frågor som handlar om stadens utveckling och fritidssektorns utmaningar. Bakom inbjudan står Fritidsnämnden.

Konsulentkonferens

Varje höst bjuds alla föreningskonsulenter som får bidrag in till en obligatorisk heldagskonferens. Här diskuterar vi viktiga frågor för föreningslivets utveckling i Malmö och tar del av information från fritidsförvaltningen om eventuella förändringar som bland annat berör utbildning, bidrag, anläggningar och lokaler.

Lönebidragskonferens

Varje höst bjuds alla som är lönebidragsanställda i föreningar som får bidrag in till halvdagskonferens. Fritidsförvaltningen och Föreningspool Malmö står som värd för programmet som är både informativt och inspirerande.

sv