Vikariebanken

Här kan du anmäla ditt intresse i vår vikariebank om du vill arbeta som vikarie inom Malmö stad. Det är en intresseanmälan och ingen garanti att vi har en vikarietjänst som passar just dig.

För att förenkla och effektivisera vikarieförmedlingen i verksamheterna inom Malmö stad använder vi oss av ett system som heter Vikariebanken®.

Hur fungerar det?

Som vikarie anmäler du ditt intresse i vikariebanken och du anger själv vilka dagar och tider du har möjlighet arbeta. Du ska ha möjlighet att komma med kort varsel, vikariera från några timmar till längre tid. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag.

Efter det att vi har mottagit din intresseanmälan/ansökan så kallas du på intervju. Vi kontrollerar dina referenser samt dina betyg, intyg och utdrag ur polisens belastningsregister (beställ utdrag).

Om allt går bra hamnar du i Vikariebanken. När ett vikariebehov uppstår bokas du direkt genom Vikariebanken.

Varje förvaltning i Malmö stad har egen information i Vikariebanken om vad som gäller hos just den förvaltningen. Gå in och läs mer på respektive förvaltning.

Om du ska jobba hos oss...

All verksamhet i Malmö stad bygger på hög kompetens, arbetsglädje och
serviceanda. Som anställd i Malmö stad ska du ha en positiv människosyn, visa respekt och vara lyhörd för Malmöbornas behov. Ärlighet, förtroende och ödmjukhet är en bra grund för goda relationer. Vi tror att alla våra medarbetare vill och har en förmåga att göra ett bra jobb.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-03-15 10:00