Lediga jobb i grundskolan

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla staden. Här finns det över 70 kommunala grundskolor med cirka 29 900 elever. Våra 5 500 engagerade medarbetare är alla en viktig del i skapandet av varje elevs bästa skola. Vill du också vara med och göra skillnad?

Malmö stads grundskolor har samordnad rekrytering av tjänster som lärare och fritidspedagoger. Läs mer på respektive sida nedan om de tjänster som är vakanta just nu.

Letar du efter andra tjänster än lärare och fritidspedagoger?

Här hittar du samtliga lediga tjänster inom grundskoleförvaltningen.

Letar du efter chefstjänster?

Här hittar du lediga tjänster som skolledare inom grundskoleförvaltningen.

Jobba som vikarie i grundskolan

Genom grundskolans Vikariebank kan du arbeta som lärare, obehörig lärare, förskollärare, fritidspedagog, barnskötare och elevassistent. Du kan arbeta i alla våra verksamheter, förskoleklass, årskurs 1–9, särskolor, fritidshem och specialverksamheter.

Läs mer om att jobba som vikarie i grundskolan

 

Kontakta rekryteringsenheten

Rekryteringsenheten inom grundskoleförvaltningen arbetar med samordnad rekrytering av lärare och fritidspedagoger inom Malmö stads grundskolor. Kontakta oss gärna!

E-post: rekrytering.grundskola@malmo.se

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-06-14 10:38