Starta eget företag

Har du en bra idé som du vill gå vidare med och starta ett nytt företag? Då finns det hjälp att få från organisationer, föreningar och förmedlingar som arbetar med att hjälpa privatpersoner att starta företag. Läs mer om att starta eget på malmobusiness.com >>

Börja på Verksamt

På företagarportalen verksamt.se hittar du viktig information, verktyg och e-tjänster från Tillväxtverket, Bolagsverket och Skatteverket. Du kan till exempel få hjälp att skapa en affärsplan och registrera ditt företag.

Kommunala tillstånd och regler

Vilka regler gäller för din verksamhet och vilka tillstånd behöver ansöka om? Information hittar du på sidan Tillstånd & regler. Kontakta gärna Malmö stads Företagslots med dina frågor så får du personlig hjälp och guidning.

Hos Företagsinformation på biblioteken får du som funderar på att starta eller redan har ett företag hjälp att hitta relevant information. Du hittar oss på Stadsbiblioteket i Malmö.

Organisationer som hjälper

Det finns många organisationer, myndigheter och nätverk som på olika sätt kan vara till nytta för dig som företagare. På malmobusiness.com finns listan.

Senast ändrad: 2017-10-12 17:23