Bullerbäcks förskola


Bullerbäcks förskola är en liten förskola belägen ett stenkast från Kroksbäcksskolan och med en närhet till både staden, dess grönområden och dess rika kulturliv. Förskolan har plats för ca 30 barn fördelade på två avdelningar och som under dagen delas upp i olika gruppkonstellationer.

En lustfylld vistelse, lek, barns inflytande, utveckling och lärande samt en medvetenhet kring vår natur och vårt mående är viktiga grunder i vår verksamhet. Bullerbäcks förskola har ett nära samarbete med övriga fem förskolor som ingår i samma ledningsorganisation i området, närmst Kullabäckens förskola.

I förskolans närhet ligger Kroksbäcksparken som har ett rikt naturområde. Inom gångavstånd finns också en multiarena, en äventyrslekplats och världens första puckelbollplan Uteverksamhet för barnen värderas högt och den finns med och utvecklas ständigt som ett pedagogiskt redskap.

Verksamhetsutvecklingsdag under vårterminen 2018 är 19 januari. Denna dag är förskolan stängd.

Kontakta oss: 040-13 89 75
Humlan 0723-93 97 67
Fjärilen 0723-93 97 68

Förskolans sidor

Om Bullerbäcks förskola

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-06-05 14:03