Förskolebussen Savannen

från Sannaparkens förskolebuss - Savannen

Här på Savannen finns idag två avdelningar - Lejonet och Tigern. På Lejonet arbetar Cecilia och Patrik och på Tigern arbetar Maria, Mahnaz och Reza. Vi har förmånen att ha en förskolebuss som ingår i vår verksamhet och på bussen arbetar även Marzena som är busschaufför och barnskötare.

Bussen är specialbyggd till förskolan. Den är utrustad med toalett och värmeskåp och vatten. Borden är höj- och sänkbara. Trepunktsbälten finns vid alla sittplatser och barnstolar finns till alla barn. Alla barn har sin egen sittplats och förvaringshylla på bussen.

Vår verksamhet består av hemmaveckor där vi är på förskolan samt bussveckor där vi förlägger den pedagogiska verksamheten i och omkring Malmö Stad. Under jämna veckor åker Lejonet buss och under udda veckor åker Tigern buss. På hemmaveckorna passar vi på att förankra och vidareutveckla aktuella teman samt skapa en röd tråd mellan buss- och hemmaverksamheten.

Varje måndag är både Lejonet och Tigern på förskolan då en av våra andra avdelningar på Sannaparken åker buss. Detta ger oss ett ypperligt tillfälle till nära samarbete och verksamhet mellan avdelningarna på Savannen.

Hålltider för Savannen:

  • Öppning/stängning sker 6.30 på Zebran från och med 3/8.
    För de barn som inte äter frukost hemma serveras den på Krokodilen kl 7.30 och avslutas kl 8.00.
  • Under bussveckor ska barnen vara på plats senast kl 8.45 om inget annat anges.
  • Bussen är tillbaka på förskolan ca kl 15.00 om inget annat anges.
  • Under hemmaveckorna rekommenderar vi att barnen är på plats senast kl 9.30.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2015-06-24 09:55